TeamGym fra 2.kl. spring-rytme

Team Gym.

(Spring og rytme)


Team Gym starter for alle børn, drenge som piger fra 8 år. Holdet bliver delt op i Micro og Mini og Junior. Og vi deler derudover op i meget mindre grupper med mange stationer og i 2 haller. Opvarmning foregår i den store hal - Team Gym er for alle der vil lidt ekstra med gymnastikken og drømmer om at deltage i gymnastik som en konkurrenceform og en del af et hold.


For dem der har lyst til at prøve konkurrencegymnastik vil der være udtagelse med 10 gymnaster på Micro (op til 11 år), 10 gymnaster på Mini (12-14år) og 10 gymnaster på Junior (14-17år)


Der springes på airtrack, fiberbane, pegasus (hest), minitrampolin, og springgrav. Rytmeøvelser på gulv er en stor del af TeamGym og der skal laves en serie med gymnastiske momenter. Og det forventes at gymnasterne deltager i alle discipliner.


Det forventes at gymnasterne er oplagte, motiverede til hver træning. Gymnasterne vil få lektier/ grund-øvelser for efter træningerne, som vi trænere forventer at man øver sig i.


Der skal påtænkes ekstra udgift i forhold til dragt. Ca 650 kr


TeamGym Basis laver opvisning til Vikings opvisning og DGI’s forårsopvisning - (kendt fra TV2-Bornholm:)


Konkurrenceholdet efter det er udtaget træner udover mandag også Onsdage 18-19.30 og der vil være weekendtræninger/overnatninger og rejse til konkurrencen


Mvh Anders Beier, Malene Sommer, Olivia Rejnols, Nick Breckling, Katrine Bentzen, Tobias Trampedach, Lucas Jensen, Nikolai Madsen

Det koster 1000 kr at gå på Team Gym Basis, inklusiv dragt og eventuelle ekstratræninger. Bliver man udtaget til konkurrenceholdet pålægges der 2000 kr til at dække rejseudgifter, stævnegebyrer og ekstratræninger. Efter udtagelsen vil der blive åbnet for tilmelding til konkurrenceholdet, hvor man så også skal tilmelde sig.


Mvh Anders Beier, Malene Sommer, Olivia Rejnols, Nick Breckling, Katrine Bentzen, Tobias Trampedach, Lucas Jensen, Nikolai Madsen