Øens største gymnastikafdeling

Viking Gymnastik & Trampolin

― Since 1907

Viking gymnastik- og trampolin

Vikings Gymnastik –og Trampolin har igennem de sidste 40-50 år været øens største gymnastikafdeling med sine nu ca. 500 medlemmer.

Foreningen har altid haft fokus på gymnstikkens grundelementer og igennem tiderne også ofte været først med det sidste nye, hvilket vi har intentioner om stadig at være. Dette opnår vi ved løbende at tilbyde vore dygtige og engagerede instruktører inspirationskurser.

Afdelingen spænder vidt med hensyn til tilbud til dig, vi har:

  • Gym-Family Toddler 1-3 år (Voksen/barn gymnastik)
  • Gym-Family Active 3-5 år (Voksen/barn gymnastik)
  • Spring/rytme gymnastik
  • Motionsgymnastik for mænd med hockey
  • Bindevæv og styrke
  • Trampolinspring
  • Almindelig rytmisk gymnastik

I stor udstrækning tilbydes aktiviteterne til både mænd og kvinder samt piger og drenge.

Vi vil på denne hjemmeside til stadighed forsøge at være ajour med hensyn til træningstider, ligesom der vil være meddelelse om andre relevante aktiviteter.

Dyk ned i Viking Gymnastiks Episke Rejse gennem 100 År!

Er du nysgerrig på Viking Gymnastiks rige historie, der strækker sig over 100 år? Vi inviterer dig til at udforske og fordybe dig i foreningens stolte arv. Klik på knappen nedenfor for at læse hele historien og blive en del af vores traditionsrige vikingefællesskab.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE VORES NYE TRÆNER?

"Bliv en del af vores dynamiske fællesskab! Vi søger altid nye engagerede personer, der har lyst til at arbejde med børn, unge og ældre. Uanset om du er interesseret i breddegymnastik eller konkurrencehold, har vi plads til dig. Udforsk vores mange holdtyper under 'Hold' og hvis du har mod på at prøve kræfter med dit eget hold eller har egne ideer, så send os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig og tage kontakt snarest muligt!"