Bornholms største gymnastikafdeling

Viking Gymnastik & Trampolin

― Since 1907

Team Gym Baisis (Rytme & Spring)

Team Gym er for alle der vil lidt ekstra med gymnastikken og drømmer om at deltage i gymnastik som en konkurrenceform og en del af et hold.

For dem der har lyst til at prøve konkurrencegymnastik vil der være udtagelse med 6-12 gymnaster på Micro (op til 11 år), 6-12 gymnaster på Mini (12-14år) og 6-12 gymnaster på Junior (14-17år)

Der springes på airtrack, fiberbane, pegasus (hest), minitrampolin, og springgrav. Rytmeøvelser på gulv er en stor del af TeamGym og der skal laves en serie med gymnastiske momenter. 

Det forventes at gymnasterne er oplagte, motiverede til hver træning. Gymnasterne vil få lektier/ grund-øvelser for efter træningerne, som vi trænere forventer at man øver sig i.

Der skal påtænkes ekstra udgift i forhold til dragt. Ca 650 kr

TeamGym laver opvisning til Vikings opvisning og DGI’s forårsopvisning.

Konkurrenceholdet efter det er udtaget træner udover mandag også Onsdage 18-19.30 og der vil være weekendtræninger/overnatninger og rejse til konkurrencer

Mvh Anders Beier, Malene Sommer, Olivia Rejnols

Det koster 1000 kr at gå på Team Gym Basis, inklusiv dragt og eventuelle ekstratræninger.

Bliver man udtaget til konkurrenceholdet pålægges der 2000 kr til at dække rejseudgifter, stævnegebyrer og ekstratræninger. Efter udtagelsen vil der blive åbnet for tilmelding til konkurrenceholdet, hvor man så også skal tilmelde sig.

KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE VORES NYE TRÆNER?

"Bliv en del af vores dynamiske fællesskab! Vi søger altid nye engagerede personer, der har lyst til at arbejde med børn, unge og ældre. Uanset om du er interesseret i breddegymnastik eller konkurrencehold, har vi plads til dig. Udforsk vores mange holdtyper under 'Hold' og hvis du har mod på at prøve kræfter med dit eget hold eller har egne ideer, så send os en mail. Vi ser frem til at høre fra dig og tage kontakt snarest muligt!"